Lee El Dimoni Dels Nombres Un Llibre Per A Tots Els Qui Tenen Por De Les Matematiques Ediciones En Catalan Las Tres Edats en línea

El dimoni dels nombres: Un llibre per a tots els qui tenen por de les Matemàtiques (Ediciones en catalán / Las Tres Edats)

Format: Paperback

Language: Español

Pages: 255

Publisher: Siruela; Edición

ISBN: 8478446486

Format: PDF / Kindle / ePub

Size: 5.6 MB

Downloadable formats: PDF


A en Robert, com a moltes altres persones, no li agraden les Matemàtiques, perquè no les acaba d;entendre. Però una nit somia amb un dimoniet que pretén iniciar-lo en la ciència dels nombres. Naturalment, en Robert pensa que és un altre dels seus freqüents malsons, però en realitat és el començament d;un recorregut nou i apassionant a través del món de les Matemàtiques. ¿No és estrany de trobar sempre seqüències numèriques mitjançant la simple multiplicació dels uns: 1 x 1 = 1; 11 x 11 = 121; 111111 x 111111 = 12345654321, i així successivament? I això és solament l;operació més senzilla. Durant dotze nits, en Robert somia en sistemes numèrics cada cop més increïbles. Tot d;una, els nombres cobren vida per ells mateixos, una vida misteriosa que ni tan sols el dimoni no pot explicar del tot. Les Matemàtiques no havien estat mai tan fascinants. Aviat, el dimoni li farà abandonar els tòpics i el farà accedir a nivells superiors. I els entén i tot! I els joves lectors també. En cada pàgina, a mesura que anem avançant, els nombres es van tornant cada cop més absorbents. És com si es tractés de màgia. En Robert vol saber més i més, fins que, a la fi, el dimoni li fa comprendre que alguns problemes i algunes paradoxes pertanyen a les altes esferes de la ciència.

Disfrutar Princesas (Plantillas magicas) mobi

Disfrutar El Castillo de las ranas revisión final

Lee Quadern exercicis autocorrectius 4 (val.) (Eumo-Bullent) audio

Manualidades:fabrica tus títeres (Adivinanzas Y Chistes) epub

Cosas nuevas de Ramón Lamote (Libros Infantiles - Sopa De Libros) en línea

3 Comments

  1. Dita Freberg May 1, 2009
  2. tressa eulau May 1, 2009
  3. elnore keheley May 2, 2009